HeJo bouwspecialisten voor iedere verbouwing

Een huis dat bij u past.


Steeds meer mensen kiezen er in het huidige klimaat voor om hun huis te verbouwen, in plaats van te verhuizen. Niet alleen kunt u zo helemaal zelf bepalen hoe uw woning er uit komt te zien, u vermeerdert ook de waarde ervan. HeJo bouwspecialisten is als verbouwbedrijf al jarenlang actief in Ede en wijde omgeving.

Wij pakken verbouwingen, in de breedste zin van het woord, voor u aan. Dit kan ook betekenen dat wij kleine, maar ingewikkelde klussen voor u uitvoeren. Zo bent u ook als u zelf handig bent verzekerd van de meest veilige en duurzame resultaten. Wilt u alles helemaal anders? Wij begeleiden u in elke fase van het bouwproces en kunnen zoveel mogelijk voor u uit handen nemen. Kortom: van uitbreiding tot herindeling en opknappen: HeJo bouwspecialisten is uw gewezen verbouwbedrijf. Wij pakken graag elke klus, groot of klein, voor u aan.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel ons op 06-21274750 of stuur een bericht via het formulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.