De renovatiespecialist die weet waar hij het over heeft.

HeJo Bouwspecialisten haalt het beste uit uw pand.


Elk huis heeft op een gegeven moment een grote onderhoudsbeurt nodig, of u nu nog jaren van uw woning wilt genieten of van plan bent uw huis te koop te zetten. Het beste is om hiervoor een renovatiespecialist in te schakelen, die de situatie adequaat kan inschatten. HeJo bouwspecialisten biedt u expertise en gedegen, eerlijk advies om elke renovatie goed te kunnen beginnen.

Als renovatiespecialist bieden wij een totaalaanbod, zowel voor binnen als voor buiten. Ook als u zelf handig bent, maar tegen ingewikkelde problemen aanloopt, ondersteunen wij u graag. Het omleggen van elektra of het maken van een nieuwe groep in uw meterkast kunnen wij voor u uit handen nemen. Zo houden we het veilig.

Wij kunnen als renovatiespecialist uiteraard ook kleinere klussen voor u aanpakken, zoals reparatie na waterschade, brand of inbraak. Met tijdig onderhoud voorkomt u ergere schade en een hogere rekening.

Als u meer wilt weten over onze werkzaamheden, of over wat wij voor u kunnen betekenen dan kunt u contact opnemen met onze renovatiespecialist voor deskundig advies en ondersteuning. Bel HeJo bouwspecialisten op 06-21274750 of vul het contactformulier in op deze website. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.