Vastgoedonderhoud bij HeJo bouwspecialisten.

HeJo houdt de zaak in orde.


U wilt uw bedrijf uiteraard tip top in orde houden. Niet alleen is dit belangrijk voor de uitstraling van uw pand voor bezoekers of klanten, maar uw werknemers moeten ook ongehinderd en veilig hun werkzaamheden kunnen verrichten. HeJo bouwspecialisten biedt u daarom vastgoedonderhoud op maat.

Wat kan dit inhouden? In feite kunnen wij precies doen waar u behoefte aan heeft, niet meer en niet minder. Dit kan het volledige technisch onderhoud, een reparatieservice of een spoeddienst zijn. Met uitgebreide vakervaring, de beste connecties en het juiste materiaal werken wij snel, flexibel en netjes. Omdat u het voor het zeggen heeft, betaalt u voor de service waar u gebruik van maakt. Wel zo voordelig!

Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is voor uw bedrijf met het vastgoedonderhoud van HeJo bouwspecialisten? Wij bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen of brengen een bezoek op locatie om u van advies te voorzien. Maak een afspraak door te bellen naar 06-21274750 of vul het formulier in op deze website. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.