HeJo Bouwspecialisten is uw aangewezen aannemer voor een dakkapel.

Wij gaan voor u het dak op.


Als aannemer voor uw dakkapel creëert HeJo bouwspecialisten op eenvoudige en snelle wijze meer ruimte en licht in uw woning. Dit is de ideale manier om uw leefgenot en, niet onbelangrijk, de waarde van uw huis te vergroten. Zo bouwt u een donkere, rommelige zolder om tot een thuiskantoor of knusse kinderkamer. Ook kunnen wij bestaande dakkapellen renoveren en uitgebreide herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Niet alleen kunnen wij u als aannemer voor een dakkapel van dienst zijn, u kunt ook een zolderraam of lichtkoepel door ons laten inbouwen voor meer licht. Als u het nog uitgebreider wilt, kunnen wij ook aan de slag gaan met uw dak, gevel of zolder. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in aanbouw.

Bel dus naar HeJo bouwspecialisten als u een aannemer voor uw dakkapel nodig heeft. Wij stellen graag en geheel vrijblijvend een offerte voor u op. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-21274750. Als u nog vragen hebt, kunt u ook het contactformulier op deze website invullen. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk met passende adviezen.