Een eerlijke aannemer voor uw badkamer vindt u bij HeJo bouwspecialisten.

De service die u verdient.


Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Wilt u uitbreiden, of een kleine ruimte op de meest optimale manier gebruiken? De eerste stap is het vinden van een betrouwbare aannemer voor uw badkamer met de juiste kennis en ervaring op zijn naam. Bij HeJo bouwspecialisten staan wij daarmee voor u klaar!

Als aannemer voor badkamers leveren wij u een totaalpakket, of het nu om een eenvoudige opknapbeurt gaat of u een volledige metamorfose wilt. Denk hierbij aan alle nodige werkzaamheden, inclusief leidingwerk, installatie van sanitair, inbouwen van vloerverwarming of het creëren van meer ruimte voor een inloopdouche. Wat u ook nodig heeft en van plan bent, HeJo bouwspecialisten heeft het in huis.

Bent u op zoek naar een aannemer voor een badkamer, of wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak aan huis te maken. Wij leveren altijd eerlijk en deskundig advies. Bel HeJo bouwspecialisten op 06-21274750 of stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons!