De aanbouwspecialist die naar uw wensen luistert

Met gebruik van duurzaam materiaal


Uitbreiding door aanbouw is een ideale manier om meer ruimte te creëren. U haalt het beste in uw huis naar boven en dankzij kleine aanpassingen kan eenvoudig uw woongenot worden uitgebreid. HeJo heeft als uw aanbouwspecialist de kennis, mankracht en materiaal in huis om uw aanbouw-wensen waar te maken.

Heeft u bijvoorbeeld altijd al gedroomd van een ruime woonkeuken, een zolder waar de kinderen lekker kunnen spelen of een veranda om lekker lang buiten te zitten? Dit alles kunnen wij voor u doen. Maar het kan ook simpeler, zoals het ombouwen van uw garage naar een werkplaats of het bouwen van een tuinhuisje. En dit allemaal middels gebruik van duurzame materialen.

Met ons bedrijf als uw aanbouwspecialist bent u gegarandeerd van duurzame resultaten en een piekfijne afwerking. Wij horen graag uw ideeën en wensen voor een aanbouw en u bent van harte welkom met eventuele foto’s of voorbeelden. Neem geheel vrijblijvend contact op met HeJo bouwspecialisten door te bellen naar 06-21274750. Ook kunt u voor meer informatie het contactformulier op deze website invullen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een bericht terug.